Nylansering av Partsrådets hemsida "Hot på jobbet"

Nu återlanseras Partsrådets hemsida "Hot på jobbet", som har fokus på stöd i samband med hot och våld inom statlig verksamhet.

Publicerad:

Hemsidan, www.hotpajobbet.se är avsedd fungera som ett stöd för att systematisera arbetet med att hantera hot och våld. Den är uppbyggd kring tre övergripande block: förebyggande, akuta och uppföljande åtgärder.

Samtliga texter på den gamla hemsidan har gåtts igenom och uppdaterats och ett nytt avsnitt om kränkningar på internet har lagts till. Sidan har också kompletterats med filmer och nya checklistor. Dessutom har form och struktur setts över i syfte att modernisera sajten, göra den lättare att hitta på och göra den användbar i mobil och på surfplatta

Rådet för partsgemensamt stöd på det statliga avtalsområdet, Partsrådet (fd Utvecklingsrådet för den statliga sektorn) är en ideell förening vars medlemmar är Arbetsgivarverket och de fackliga organisationerna OFR-S/P/O, Saco-S och Seko.

Fokus ligger på stöd till de lokala parterna i gemensamma kärnfrågor som fastställts av de centrala parterna i kollektivavtal.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten