Tävla om Månadens LO Mervärde-erbjudande – surfa billigare

Varje månad presenterar LO Mervärde ”Månadens erbjudande”. Denna månad är det internetleverantören Net1 som erbjuder Seko-medlemmar rabatt på olika internetabonnemang. Samtidigt som erbjudandet lanseras nu under mars har du som Seko-medlem också chansen att vinna en trådlös, ”portabel” router med ett 6 månaders förbetalt abonnemang. Läs mer och tävla nedan.

Publicerad:

Utöver vår viktigaste uppgift som fackförbund – att arbeta för bra löner och villkor för medlemmarna – ger Seko-medlemskapet även fler fördelar.

Seko-kortet, som är ditt medlemsbevis, innefattar också en mängd rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Detta via ett samarbete med LO Mervärde, som de flesta LO-förbund är anslutna till. Företagen som ingår i samarbetet med LO Mervärde har naturligtvis kollektivavtal. 

Läs om vilka förmåner du som Seko-medlem kan ta del av via LO Mervärde på denna sida.

Net1:s erbjudande innebär att Seko-medlemmar bjuds på startavgiften som är på 250 kronor. Dessutom har Net1 under mars månad kampanjpriser på sina ”mini”- och ”bas”-abonnemang. Ett basabonnemang kostar endast 99 kr/mån (6GB). LO-medlemmar kommer, även efter kampanjperioden, att få rabatterade priser på dessa abonnemang.

Net1 är särskilt inriktat på att erbjuda bra täckning på landsbygd och otillgängliga platser där det ibland kan vara svårt att surfa bekvämt med andra operatörer. Med Net1 har du fullgod täckning i sommarstugan, på skogspromenaden, i bilen och faktiskt också i båten.

Läs mer om erbjudandet i denna pdf-fil eller besök deras hemsida.

Tävla

Vill du som är medlem vara med och tävla om att vinna ett 6 månaders gratis ”bas-”abonnemang (router ingår) ska du svara på nedanstående två frågor:

1. Hur stor del av Sveriges yta täcker Net 1

1 60 procent

x 95 procent

2 90 procent

 

2. Vad kostar det att vara medlem i Seko under det första halvåret?

1 50 kronor i månaden

x 75 kronor i månaden

2 150 kronor i månaden

 

Maila ditt svar till info@seko.se  tillsammans med din adress, senast den 20 mars. Tre vinnare dras sedan och presenteras därefter på hemsidan och får sina routrar hemskickade med 6 månaders förbetalt bas-abonnemang, som givetvis sedan kan förlängas till det medlemsrabatterade månadspriset.

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsgruppen
Kategorier: