Sommartävling med Seko – vinn biljetter till Nickelback i Stockholm

Den 2 oktober intar rockbandet Nickelback Globen för en tung höstspelning. Nu har du som är Seko-medlem chansen att vinna biljetter till konserten genom att svara på några korta frågor här nedan.

Publicerad:

Tävlingen arrangeras av Seko, tillsammans LO Mervärdes samarbetspartner EnterCard, som ger ut Seko-kortet MasterCard. Fem vinnare kommer att utses och dessa vinnare får två biljetter vardera, vilket innebär att du som är medlem och har vunnit biljetter kan ta med dig en valfri person (gärna en medlem eller någon som vill bli medlem i Seko).

Var med och tävla genom att svara på följande frågor:

1.
Seko-kortet MasterCard ges ut via samarbetet med LO Mervärde. Vad är årsavgiften på detta kort?

1 380 kronor
x 360 kronor
2 0 kronor

2.
Seko-kortet MasterCard innehåller flera olika försäkringar. Vilken av följande försäkringar ingår inte i kortet.

1 Reseförsäkring
x Hemförsäkring
2 Köpförsäkring

3.
Varifrån kommer Nickelback?

1 Kanada
x England
2 USA

4.
Vilken är den bästa förmånen med Seko-kortet MasterCard, anser du? Motivera kort med max en mening. Du behöver inte ha kortet för att svara. Det räcker med att du är medlem i Seko.

Maila dina svar till info@seko.se tillsammans med ditt namn, personnummer, telefon och e-postadress. Vinnarna kommer att meddelas via e-post samt presenteras på hemsidan efter avslutad tävling den 15 juli 2015.

------------------------

Tävlingsregler

Tävlingen gäller under perioden den 22 juni – 15 juli 2015 och är öppen för medlemmar i Seko. Vinnare är de som svarar rätt på frågorna ovan samt de som juryn bedömer har de bästa motiveringarna om vad som är den bästa förmånen med Seko-kortet MasterCard. Du får endast tävla en gång per person. Juryn består av personer från EnterCard Sverige AB och Seko (Richard Meurlin och Erik Sandberg).

Juryns beslut kan inte överklagas. Seko kommer att informera vinnarna via e-post. Vinnarna publiceras även på Sekos hemsida. Vinsterna är ej utbytbara mot pengar eller annan ersättning. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte överlåtas.

Endast konsertbiljetter ingår i vinsten, resa och logi ingår inte.

 

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsgruppen
Kategorier: