Snart dags för MaskinExpo 2015

Nästa vecka är det återigen dags för alla som gillar stora maskiner att göra ett besök på MaskinExpo utanför Arlanda.

Publicerad:

MaskinExpo pågår mellan den 28-30 maj på STOXA, som ligger cirka 12 kilometer från Arlanda. Där kommer att finnas maskiner av olika slag och nyheter från olika företag.

Besökarna kommer att få pröva och kolla på olika maskiner och demonstrationer som kan ge inspiration. Det kommer att vara företag med olika maskiner som är gjorda för olika miljöer. Det kommer att vara ungefär 400 utställare med en massa maskiner som utställarna visar. När du väl kommer till MaskinExpo så kommer du att få gå en bit på gröna fält, förbi björkdungar och vattendammar och utmed slingan kommer alla montrar att ligga som man kan besöka.

Utställningen kommer vara aktiv i 3 dagar så du har tid med alla olika aktiviteter man kan göra där. Varje år kommer cirka 22 000 besökare och 380 utställare men i år blir det ett antal fler utställare.

För fribiljetter till MaskinExpo, besök deras hemsida.

Sekos Väg- och ban-gäng har varje år varit med på MaskinExpo, men detta år kommer man i stället att vara på en annan maskinmässa, nämligen Load Up North i Boden, som äger rum 27-29 augusti. Läs mer om den utställningen på Load Up Norths hemsida.

Ovanstående text är skriven och publicerad på hemsidan av Gottfrid Björnberg, Prao på Sekos kommunikationsenhet denna vecka.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Kommunikationsenheten
Kategorier: