LO Mervärde: rabatter på abonnemang från 3 - tävla och vinn en surfplatta

Rabatterade priser på abonnemang från teleoperatören 3 är en av flera nyheter i LO Mervärde under våren. Nu har du, som är medlem i Seko, möjligheten att vinna en surfplatta genom att svara på några enkla frågor. Läs mer nedan.

Publicerad:

LO Mervärde är ett samarbete mellan elva LO-förbund som erbjuder olika förmåner och rabatter till Sekos medlemmar via ett hundratal olika samarbetspartners. Samtliga företag som medverkar i samarbetet måste givetvis ha kollektivavtal och schyssta villkor. Du som vill veta mer om vilka rabatter och förmåner som finns i LO Mervärde, besök "Seko-kortet" här på hemsidan. Det finns rabatter på allt från böcker och glasögon till elektronik och semesterresor.

Telekomoperatören 3 har skickat över en Samsung Galaxy Tab S surfplatta, som vi nu tävlar ut till en medlem bland de som svarar rätt på nedanstående frågor samt lämnar en bra motivering i utslagsfrågan. 10 st "tröstpriser" kommer också att delas ut i form av en Seko-ryggsäck med lite användbara Seko-prylar inuti. Jury är Sekos kommunikationsenhet och vinnarna kommer att meddelas via e-post och även presenteras på hemsidan några dagar efter avslutad tävling. Tävlingen är ej öppen för anställda på Seko.

Läs mer om erbjudandet från Telekomoperatören 3 (pdf)

Svara på följande frågor:

1. Hur mycket rabatt får Seko-medlemmar på ett månadsabonnemang för surfplattor från 3?

1. 5 %
X. 15 %
2. 20 %

2. Vad heter elektronikkedjan som erbjuder rabatter till Sekos medlemmar via LO Mervärde?

1. Elgiganten
X. NetOnNet
2. Siba

3. Vad behövs för att uppnå högre lön, bättre arbetstider och bra pensionsvillkor för alla på arbetsplatsen?

1. En snäll chef
X. Ett kollektivavtal
2. En lottovinst

4. Utslagsfråga: Därför är jag medlem i Seko! (motivera med max två meningar).

Skicka dina svar i ett mail till info@seko.se senast den 6 maj. Skriv "tävling" i ämnesfältet på mailet. Bifoga namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi kommer att kontrollera att de som deltar i tävlingen är medlemmar i Seko.

Du kan givetvis gå med i Seko redan idag och vara med i tävlingen! Det kostar bara 50 kronor i månaden under det första halvåret

.

 

Uppdaterad: