Bjud in en HELP-jurist till ert möte!

Var ni än befinner er i landet går det bra för er, som arrangerar medlemsmöten eller har årsmöte i klubben, att bjuda in jurister från HELP. Det ingår i HELPs uppdrag och de kommer gärna ut och informerar om juristförsäkringen.

Publicerad:

Ni får bland annat hjälp med att förklara försäkringen och varför "alla behöver en jurist förr eller senare".

Boka in 1 timme så finns det plats för frågor från mötesdeltagarna också, vilket alltid är välkommet. Har du som förtroendevald behov att veta mer om HELP kan du också boka ett möte med jurist via telefon, mail, videosamtal (Skype till exempel), HELPs hemsida eller via ett personligt besök på HELPs kontor i Stockholm.

Vill ni ha juristbesök på ert medlemsmöte/årsmöte eller vill ni bara veta mer om försäkringen, kontakta HELP direkt. Telefon till kundtjänst är 0771-985 200, mejl info@helpforsakring.se.

www.helpförsäkring.se/seko finns också mer information.

----

Fakta om Sekos Juristförsäkring från HELP

Juristförsäkringen är en förmån som har funnits i Seko sedan 2015. Försäkringen erbjuds löpande till alla nya medlemmar och premien 30 kronor/månad läggs på medlemsavgiften. Den här tjänsten tillhandahålls av HELP Försäkring, som har drygt 30 heltidsanställda jurister som hjälper till med all den vardagsjuridik som kan vara trasslig att hålla koll på för vanliga privatpersoner.

Tjänsten omfattar rådgivning, avtalsskrivning, förhandling och ett rättsskydd upp till 2 miljoner kronor. Allt från ett enkelt råd om vad man ska tänka på när man handlar varor på nätet, till omfattande domstolstvister om exempelvis arv eller skilsmässa ingår.

Några fakta om Juristförsäkringen:

  • Ingen timkostnad
  • Juristhjälp i obegränsat antal timmar
  • Ingen karenstid
  • Premie 30 kronor/månad
  • Hjälp på 13 språk
  • 98 % kundnöjdhet för Seko-medlemmar
  • Användbart vid rekrytering av nya medlemmar

I Sekos avtal med HELP ingår att vi kan be deras jurister komma ut på våra möten och prata om försäkringen och allt den kan användas till samt svara på de frågor från medlemmar eller förtroendevalda som kan komma upp. Använd den möjligheten - överallt i landet.

Vanliga frågor:
- Jag har aldrig behövt juristhjälp förut, varför skulle jag behöva en nu?
- Hur kan det vara så billigt att få en egen jurist?
- Vad finns det i Juristförsäkringen som jag inte redan har i min hemförsäkring?

 

Uppdaterad: