Beställ framtidsrapport och Sekos prioriterade mål

Under nästa vecka kommer samtliga klubbar att få ett utskick med två av Sekos just nu viktigaste dokument. Framtidsprogrammet "Seko Framtid" samt "Prioriterade områden och mål 2021". Materialen finns redan nu tillgängliga i Sekos trycksaksbutik på webben.

Publicerad:

Seko Framtid är rapporten som identifierar många av de stora utmaningar vi som förbund står inför de kommande åren. Seko Framtid-rapporten är dessutom utmärkt som inspiration till dig som funderar på att skriva motioner till Sekos kongress 2021.

Rapporten är en sammanställning av ett arbete som fem olika projektgrupper gjorde under 2019/2020. Gruppernas delrapporter finns också tillgängliga för dig som är förtroendevald om du loggar in på "Mina sidor".

Prioriterade områden och mål 2021 är en del av Sekos långsiktiga verksamhetsplan och det är förbundsstyrelsen, med verksamhetsplanen som grund, som har beslutat om vilka områden Seko ska prioritera under 2021.

Alla klubbar i Seko kommer att få några fysiska exemplar utskickade av respektive material, men materialet går också att ladda ner och beställa som trycksak i Sekos trycksakbutik på www.seko.se.

Klicka här så kommer du till trycksaksbutiken

Uppdaterad: