Medlemsinformation vecka 21

Inför medlemsveckan och mer information om det utökade varslet mot Tesla

Publicerad:

Medlemsvecka

På måndag den 27 maj inleds Sekos gemensamma medlemsvecka. Förtroendevalda från Seko Posten kommer besöka många av våra arbetsplatser för att prata med medlemmar och hålla medlemsmöten. Passa på att ställa just de frågor som du funderar över.

Följ oss också på Facebook och Instagram där vi under veckan kommer lägga upp bilder och svara på medlemmarnas frågor. Det kommer också att finnas möjlighet att vinna fina priser i Seko Postens quiz så håll utkik efter detta.

Utan Sekos medlemmar stannar Sverige!

Tesla

Förra veckan informerade vi om att Seko utökar sina sympatiåtgärder till förmån för IF Metall i deras kamp mot Tesla. Sympatiåtgärderna kommer att träda i kraft den 24/5, kl.01.00. Bakgrunden är att vi för ett antal veckor sedan fick reda på att Tesla hittat ett sätt att runda våra tidigare sympatiåtgärder. Därför kommer nu blockaden utvidgas till att även gälla utdelning, utlämning och avhämtning av försändelser, brev, paket och pall adresserade till TM Sweden AB på de filialer och adresser (inklusive c/o-adresser) som TM Sweden AB har registrerade hos Transportstyrelsen.

De adresser som det gäller är:  

TM Sweden AB
c/o Alexton
Freijgatan 1
114 20 Stockholm

TM Sweden AB
c/o
Boplatsgatan 2
213 79 Malmö

TM Sweden AB/Leaseplan Serv.Sverige
c/o
Box 511
169 29 Solna

TM Sweden AB
c/o
Trosta 177
195 93 Märsta

IF Metalls kamp är även vår kamp!

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad: