Medlemsinformation vecka 15

Vecka 16 – Sekos medlemsvecka

Publicerad:

Med start måndagen den 16 april genomförs en gemensam medlemsvecka i hela Seko. Det blir aktiviteter på tusentals arbetsplatser i Sekos samtliga nio branscher. Förtroendevalda och anställda kommer att vara på plats för att både prata med medlemmar och ta diskussionen om medlemskap med dem som ännu inte är våra medlemmar.

Samtliga Seko Postens 19 klubbar, samt dess sektioner, har sedan länge egna planeringar för medlemsveckan. Det kommer alltså att genomföras aktiviteter på mängder av våra brevbärarkontor, terminaler, DIP:ar och kundservice-arbetsplatser.

Liksom den övriga styrelsen kommer Seko Postens ordförande Johan Lindholm att vara ute på arbetsplatser under hela vecka 16.

– För att möta en osäker framtid behöver vi en stark fackförening, och vecka 16 handlar just om att bygga både Seko Posten och hela Seko starkare. Vi ska vara ett medlemsnära fack. Johan kommer under veckan att besöka arbetsplatser i Linköping, Växjö, Alvesta och Stockholm. – Jag kommer att hålla medlemsmöten, prata med medlemmar och göra vad jag kan för att hjälpa till med medlemsvärvandet. Alla facklig styrka handlar i grunden om att vi är tillräckligt många, det är förutsättningen för att vi ska kunna driva de frågor som är viktiga för medlemmarna. De frågor Seko Posten främst lyfter fram under vecka 16 är:  Rätt till heltid  Rätt bemanning  Nej till outsourcing

Eftersom Seko Postens styrelse under hela vecka 16 kommer att var ute på arbetsplatser utgår nästa veckas medlemsinformation. Däremot kan du följa vecka 16 på Seko Postens Facebooksida som kommer att uppdateras med bilder och korta rapporter.

 

Ladda ner pdf för utskrift

Uppdaterad:
Sidansvarig: Seko Posten